Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Miriampinoromero 07

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus carta a sobre Fiona a l'obra Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, realitzada per Miriampinoromero 07 del centre Carles Vallbona durant el curs 2016-17.


Es una carta d'en Ryan destinada a la Fiona on li explica tota la seva vida junts d'una certa manera demanant-li perdó per el que havia passat entre els dos.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Carta a la Fiona:


Vancouver, 14 de juny de 2015

Estimada Fiona,

Hola Fiona. Abans de començar, ho sento. Des del dia de la festa sabia que tot aniria malament perquè em vaig descontrolar molt, em vaig deixar portar per l’alcohol i no pensava les coses que deia i el que et vaig demanar. Vaig gaudir molt portant-te a casa perquè vaig passar temps amb tu. Estava una mica molest ja que m’ho estava passant molt bé a la festa i em va fer una mica de ràbia marxar.

Quan vaig arribar a casa i vaig fer una burrada: demanar-te una foto sense roba. No esperava que me la passessis, però ho vas fer i des d’aquell dia tot va canviar radicalment.

Quan faltava poc per l’institut vaig començar a pensar en tu, perquè no volia veure la teva reacció després de la nit de la festa. Total va arribar i vam estar tot el dia sense veure’ns i quan al final del dia anàvem cap a les taquilles les quals estan molt juntes i ens vam trobar.

Un amic meu va estar parlant amb mi sobre tu i em va dir que ho havies passat molt malament per el tema de la foto que al lloc on treballaves la gent començava a riure de tu i a fer-te burles.

Quan va acabar el dia d’institut vaig arribar a casa i molt preocupat em vaig anar cap a la meva habitació a pensar molt tot el que va passar el dia de la festa, desprès d’haver-te dit que erets una mica porca: no ho pensava només que ho vaig dir per treure’m el lio de sobre i ficar-te les culpes a tu després de cometre un error tan greu.

Només volia dir-te això Fiona que ho sento moltissim i que t’estimo.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Miriampinoromero 07

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.