Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Coses que no podrem evitar de l'autora Verónica Sánchez Orpella., pels Laura i Paula

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Coses que no podrem evitar de l'autora Verónica Sánchez Orpella., realitzada per Laura i Paula del centre Jesuïtes de Casp durant el curs 2017-18.


Hem realitzat un booktràiler del llibre Coses que no podrem evitar de Verónica Sánchez Orpella.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

``Amor, arrelat al món sense por´´

Els primers vídeos, són una mostra dels aspectes cabdals de la vida del protagonista, entre d'altres. No obstant això, abans de nomenar l’Ariadna, presentem les altres dones de la seva vida, ​​ja que a ella la coneix més tard i a part, mostrem Barcelona. Aquest és el lloc principal i important de la novel·la. Un cop introduïm a la jove Ari, mostrem una de les seves primeres converses amb ella que diu molt d'ell. En aquesta, abans de nomenar la seva gran por, el seu pare li truca per introduir la seva proposta. Igual que al llibre, la gràcia de no nomenar la seva primera por és perquè durant el transcurs de la seva lectura es descobrirà i, serà un fet molt important. Un cop vam mostrar els llocs, pels quals viatjarà el protagonista juntament amb el seu pare, colorits i cridaners, ja que al principi representa un viatge molt utòpic, interpretem els seus pensaments amb certs vídeos, perquè d'aquesta manera sigui molt més visual. Són vídeos molt concisos, però adquireixen molt bé l'essència dels seus pensaments. Un d'ells, en el qual es pot veure un home amb un cartell que diu Per què no puc estimar sense amagar-me?, revela un aspecte important però no és del tot explícit. Aquest simbolitza l'homosexualitat de l’Ari, raó per la qual en aquest moment el jove diu que la vida ja no té sentit. El criteri que hem utilitzat per escollir la música de fons ha estat perquè l’Ari li recomana al protagonista abans d’ endinçar-se en el seu viatge.

A l'hora de gravar la nostra veu, podem dir que utilitzem dos tipus de to diferents. Al principi, el to de veu és més explicatiu, com si narréssim la història. En canvi, al final utilitzem un to pensatiu, indecís, referint-nos als pensaments del protagonista. Algunes de les frases sí que són extretes del llibre, però d’altres son reflexions que hem extret. Les frases escollides, són les que per nosaltres, d’alguna manera ja narren la història, és a dir, són claus per poder comprendre la novel·la.

Activitat en imatges

Hem fet el storyboard amb les parts més rellevants del nostre vídeo basat en la novel·la ``Coses que no podrem evitar´´

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Coses que no podrem evitar de l'autora Verónica Sánchez Orpella., pels Laura i Paula

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.