Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El diari vermell del Flanagan de l'autor Andreu Martín i Jaume Ribera, pels Els flanagans de viquilletra

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre Flanagan a l'obra El diari vermell del Flanagan de l'autor Andreu Martín i Jaume Ribera, realitzada per Els flanagans de viquilletra del centre OLEANA durant el curs 2015-16.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Descripció de Flanagan

Nosaltres anem a fer una descripció del punt de vista d’un amic de Flanagan. Bon dia Pere, nosaltres som els Flanagans de Viquilletra i ens agradaria que ens feres una descripció tan sentimental com física del teu amic Flanagan. D’acord, comence. Flanagan és un xic molt simpàtic i després de conèixer Carlota es va fer menys tímid. És un xiquet alt, un poquet flac i de pell de color negre.

Flanagan fa molt deport, ja que practica el futbol. Per a mi és el millor amic ja que sempre t’ajuda a tot el que necessites. Flanagan és el millor amic que he conegut mai. En l’institut, Flanagan, va molt bé ja que és un molt bon estudiant , per això crec que ha enamorat la Carlota.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El diari vermell del Flanagan de l'autor Andreu Martín i Jaume Ribera, pels Els flanagans de viquilletra

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.