Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El gat negre i altres contes de l'autor Edgar Allan Poe, pels Peaches

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Mercè Gimeno ha validat aquesta activitat.

Activitat premiada en l'edició de Viquilletra 2017-18 com a Millors Booktràilers edició 2017-18 en els Selecció Booktràilers Viquilletra UOC-Generalitat de Catalunya 2018


Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Mercè Gimeno en l'edició de Viquilletra 2017-18

Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe, realitzada per Peaches del centre Terra Alta durant el curs 2017-18.


En aquesta activitat hi ha la sinòpsi, el tagline i el guió literari del tràiler que farem sobre l'obra.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

SINÒPSI

Amb aquest booktràiler volem transmetre el sentiment d'inseguretat i misteri que ens produeix la narració i destacar la important influència de l'entorn i paissatge en l'actitud dels personatges. Els Usher són una família que havia estat distinguida i està vivint una època de decadència, com si estigúes morta en vida. En un indret fosc, que no aconseguim identificar, apareixen els personatges: Roderick Usher, el seu amic i Madaline Usher. El protagonista està llegint una carta i, a continuació, intuïm que puja en un cavall i se'n va. Acaba el seu trajecte a peu, es troba a pocs metres de la casa Usher, una casa gran i vella que transmet una sensació de tristesa i fredor. Hi entra. Roderick Usher i el seu amic estan asseguts en un sofà i parlen molt fluix, no se'ls entén. Es veu Madeline Usher caminant ràpida pel passadís. En una cripta hi ha el cadàver de Madeline Usher, la noia és molt blanca i té els ulls tancats, ha mort. Usher i l'amic estan asseguts en un llit. Una tercera persona truca a la porta, molt fort.

TAGLINE

La Casa Usher, morta en vida.

Activitat en imatges

Fitxer:Guió lieterari gruppeaches.pdf

Fitxer:Guió tècnic gruppeaches.pdf

Fitxer:Storyboard gruppeaches.pdfEn aquesta activitat hi ha la sinòpsi, el tagline i el guió literari del tràiler que farem sobre l'obra.

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El gat negre i altres contes de l'autor Edgar Allan Poe, pels Peaches

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.