Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Et recorde, Amanda de l'autora Gemma Pasqual, pels Amandarecordaloleana

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Et recorde, Amanda de l'autora Gemma Pasqual, realitzada per Amandarecordaloleana del centre ies oleana durant el curs 2014-15

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup '.


GEMMA PASCUAL VE A L'IES OLEANA

Presenta el seu llibre "Et recorde, Amanda". Ens quedem sense paraules amb la seua història, aquesta escriptora va arribar al cor de tots nosaltres.

El passat dimarts 9 de març aquesta meravellosa autora ens va parlar un poquet del seu llibre. L'acte tractava en fer-li preguntes, nosaltres, per a que fóra més entretingut, i la veritat, ho va aconseguir. Primer de tot, ens va deixar temps per a fer us del mòbil i posar twits sobre l'experiència que anàvem a viure. Acte seguit van començar les preguntes. Gemma va explicar d'on li arribava la inspiració, el per què havia triat el tema... Que, per cert, apuesta resposta em va agradar, ja que el tema era la política, i la seua resposta va ser: "Amb vosaltres es por parlar de tot, no solament dels típics llibres d'amor". És de les poques escriptores, que conec, que escriu d'això amb el fí d'ensenyar-nos com eren les coses abans, en altres països. L'última pregunta va ser: "Per què vas començar a escriure?" Aleshores, ella va decidir contar la seua història. En resum, va passar de tindre tot, a res. I amb el seu esforç aquest problema va desaparèixer. Però amb el temps, es va donar compte que no era feliç amb el seu treball, ho va deixar per fer el que li agradava, escriure. I mireu ara on està. L'únic inconvenient d'aquesta "conferència" era el poc temps de parlar amb ella.

Sara Mongort García i Inés Martínez Moreno.

Modalitats