Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, pels ELS TROBADORS

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, realitzada per ELS TROBADORS del centre OLEANA durant el curs 2015-16

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup '.


Activitat 2 sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, pels Internacionals2000.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Activitat 2 sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, pels Internacionals2000

Hem triat aquesta activitat per l’ús d’una ferramenta poc utilitzada com és prezi ,i els Internacionals2000 han sabut fer-ho bé. Aquest treball comença amb una llarga descripció de La delicada de Gandia que és una llegenda molt famosa a la Comunitat Valenciana, seguida d’una altra descripció de La Col·legiata de Gandia ,però en aquest cas no es tracta d’un personatge sinó d’una església d’estil gòtic a Gandia, també ens expliquen que hi ha un carrer que té el nom seu,i també té un retrat seu; i desprès ens explica l’ús que té aquesta llegenda en l’actualitat, per finalitzar ens han posat un vídeo que explica la història.

La delicada de Gandia: conta la llegenda que una jove Gandiense va morir a l’haver-li caigut un pétal de Jazmín. Aleshores la reacció del poble va ser expressada amb: que delicà! Unes dels carrers més importants a Gandia rep el nom del Carrer de la Delicada de Gandia.Altres llegendes conten que una pedra de la fatxada de la col·legiata va caure al seu cap i el va trencar.

La col·legiata de Gandia: va ser una església que va ostentar la titularitat de Santa Maria de Asunció a arrel de la conquesta del castell de Bayrén per Jaume I. Hui en día és una seu que es situa en el centre històric de Gandia.


Ens a agradat molt fer aquest treball ja que ens ha donat prou idees per a fer nous treballs ja siga per aquesta assignatura o per altres.