Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, pels Jenncar

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Esther Bueno de Dios ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre La fallera calavera a l'obra La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, realitzada per Jenncar del centre Músic Martín i Soler durant el curs 2016-17

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Legends.


Hem decidit seguir aquesta activitat dels companys de l'any passat per a contar la vida oculta de Sofia Alarcón quan era menuda.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Quan Sofia tenia dos anys els seus pares la van apuntar a una Falla de València. Ella sempre somiava ser fallera major de València.

A l'any 2015 Sofia cumplia 18 anys i els seus pares li van fer una festa sorpresa on van anar les seues amigues del col·legi i de la falla. La fallera major d'aquell any de la seua falla es va acostar per dir-li que anava a ser la fallera major de València al pròxim any. Sofia es va a posar a plorar de l'emoció perquè era el seu somni des de petita. Tots es varen posar a aplaudir i a cridar ¡SOFIA, SOFIA! La seua millor amiga, Empar, es va posar contenta per ella, però per dins estava trista perquè ella des de sempre volia ser fallera major de València i veia injust que foóra ella abans fallera major quan Empar portava un any més que ella de fallera i a més a més era de classe alta. Huit messos desprès li va arribar una carta a Empar a la seua casa de part de la Junta Central Fallera. Quan la va obrir, va llegir que hi havia hagut un malentés, que ella era la fallera major de València i Sofia fallera de la Cort d'Honor. No es va posar molt contenta perquè sabia la il·lusió que li feia a la seua amiga i va decidir ser la fallera de la Cort d'Honor amb ella. Així que Empar va trucar a Sofia per donar-li la mala noticia. A l'endemà van anar juntes a la Junta Central Fallera per donar explicacions que Empar no anava a ser fallera major de València perquè anaven a ser les dues falleres de la Cort d'Honor. Al principi a la Junta no li va agradar la idea, però desprès la van acceptar.

Al final les dues acabaren contentes perquè anaven a estar al balcó disfrutant juntes d'aquesta nova etapa.