Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, pels Kiojav

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, realitzada per Kiojav del centre Músic Martín i Soler durant el curs 2016-17

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Legends.


Hola, som KIOJAV, un grup de alumnes de línstitut IES Músc Martín i Soler de Mislata i anem a fer una activitat sobre el llibre de la fallera calavera.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Després del terrible succés ocorregut aquelles falles, les falleres de la cort d'onor seguiren amb la seua vida. Fins que a les falles de l'any seguent un altra fallera que pertanyia a la cort d'onor s'anava a casar, però el día de la mascletà aquesta morguè en un accident de tràfic, i així va seguir ocorreguent açò que la gent anomena la maldició de les falles. Cada falles el dia de la mascletada una fallera de la cort d'onor mor sempre de manera diferent a l'anterior. I així es diu que totes les falleres que moren, cuan no son falles, habiten els corredisos de l'ajuntament de València, menos en la setmana de falles, en que totes juntes ixen per tota la ciutat de València vent les falles i altres actes fallers.