Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, pels Legends

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Esther Bueno ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus vida oculta de sobre La fallera calavera a l'obra La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, realitzada per Legends del centre Músic Martín i Soler durant el curs 2015-16.


Aquesta invenció sobre la vida oculta de La fallera calavera, es situa enmig dels fets narrats en el llibre.

Anem a parlar sobre què hauria fet la fallera si no haguera ocorregut l'accident i les conseqüències de l'accident

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Un dia una fallera anomenada Sofia Alarcón es va reunir amb les falleres de la Cort d'Honor per a organitzar una festa, perqué s'anava a casar tres dies més tard que el dia de la mascletà, és a dir, el 22 de març.

El que havien pensat era anar a la mascletà, anaven cadascuna a la seua casa a posar-se roba de gala i eixir a sopar totes. Ja una vegada que hagueren dinat, contractar un boy per a elles en la casa de la fallera i poder estar totes de festa amb el boy.

Va arribar el dia tan esperat per a la fallera i, començà la mascletà. Però va ocórrer un accident en la mascletà, on la fallera va morir perquè el vent havia mogut uns explosius de la mascletà. Aquesta notícia va arribar a tots els llocs possibles per mitjà de la televisió, fins al seu noi,que es va posar a plorar perquè ell l'estimava molt com per a perdre-la. A més, ell, es va sentir pitjor, perquè ell ja havia fet el seu comiat amb els seus col·legues i una stripper que varen contractar. Es va sentir que ell era infidel i ,com que no podia tindre tant de dolor acumulat en el seu cos i la seua vida ja no tenia sentit sense ella, es va haver de suïcidar.

La Cort d'Honor quan es va assabentar d'aquesta tragèdia el primer que feren va ser plorar com mai havien plorat. Després totes amb tristesa trucaren al boy i li digueren que no podien fer la festa perquè la protagonista havia mort.

Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre La fallera calavera de l'autor Enric Aguilar, pels Legends