Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre La felicitat dels dies tristos de l'autor Pere Antoni Pons, pels Maria i Silvia

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Imma Oliva Adroher ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra La felicitat dels dies tristos de l'autor Pere Antoni Pons, realitzada per Maria i Silvia del centre Jesuïtes Casp durant el curs 2017-18

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Maria i Silvia.


Hem fet un booktràlier de "La felicitat dels dies tristos" de Pere Antoni Pons. No hem explicat la trama de la novel·la, sinó les sensacions i sentiments que es mantenen al llarg de la història. També hem mostrat algunes frases del llibre, amb música de fons i interpretacions de personatges.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Sinopsi Novel·la sentimental i literària, amarada d'humor, de passió i de melangia. La felicitat dels dies tristos explica la història d'en Tabou, un estudiant universitari atribolat i voluble que, tanmateix, no es resigna ni al pessimisme ni a la tristesa. Marcat per una història familiar tan intensa com complicada, en Tabou s'enamora de l'Elisenda, una companya de classe molt bella i vitalista que, ben aviat, se li revelarà com un objectiu inassequible. El que podria ser un motiu d'amargor i de desencís, però, s'acaba convertint en un repte fascinant i en una experiència envigoritzadora, que porta en Tabou a descobrir, just quan sent que està a punt de tocar fons, les millors coses de la vida: l'exaltació de l'amor propi, la lleialtat de la família, la generositat dels amics i els plaers de l'alegria.

Activitat en imatges

Fitxer:Guió tècnic booktràiler MariaiSilvia.pdf
Hem penjat la graella del nostre guió tècnic que hem creat a partir de la idea que teniem sobre el nostre booktràiler. Hem fet una selecció de sis escenes que ens han semblat rellevants ja que porten el fil conductor de la novel·la.


Activitat registrada en vídeo


Booktràiler de "La felicitat del dies tristos" de l'autor de Pere Antoni Pons