Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre La mort a Venècia de l'autor Thomas Mann, pels Mots esbojarrats

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus vídeo a àudio sobre l'obra La mort a Venècia de l'autor Thomas Mann, realitzada per Mots esbojarrats del centre Molins Manyanet durant el curs 2013-14

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Quattrocento.


Modalitats

[edit]

Activitat escrita

En aquesta última activitat del projecte La Viquilletra, el qual hem dut a terme durant el curs escolar 2013-2014, els alumnes de 4t d’E.S.O de l’escola Molins Manyanet de Molins de Rei, el nostre grup, els Mots esbojarrats hem fet una crítica constructiva de l’escenificació la Mort a Venècia del grup Quattrocento.

L’activitat està ambientada en una escena de terror, on dues noies han quedat en una casa abandonada per entregar a la màfia més perillosa d’Europa un maletí misteriós.

Al final descobrirem que dins el maletí hi havia un ordinador portàtil amb el vídeo que havíem d’analitzar, i un cop el mafiós l’ha vist truca el cap explicant-li que en pensa,quins son els aspectes positius, i els que possiblement s’haurien de millorar.

Crítiques negatives:

-El començament del vídeo és poc clar, nosaltres que no ens hem llegit el llibre no l’hem acabat d’entendre.

-Quan la noia olora les flors es poden escoltar sorolls de cotxes, com que en aquella escena la noia no està parlant podrien haver tret el so.

Crítiques positives:

-Els plànols del noi estan molt ben aconseguits.

-La veu en off és molt entenedora, i hi és en els moments adequats.

-L’escena final, quan la càmara comença a enfocar cap el cel i la llum s’apaga gradualment fa un efecte espectacular.


Bona feina nois,la màfia més perillosa de tota Europa ha quedat molt contenta amb la vostra activitat!Activitat registrada en vídeo