Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre M de l'autora Lolita Bosch, pels The Readers

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg [[Usuari:|]] ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per [[Usuari:|]] en l'edició de Viquilletra 2012-13

Activitat de tipus anunci sobre l'obra M de l'autora Lolita Bosch, realitzada per The Readers del centre Manyanet Molins durant el curs 2012-13.


El grup The Readers hem volgut per a la segona activitat, realitzar un anunci. Presentem diferents escenes que hem cregut importants i clau perquè sigui un anunci complet. Dividim l'obra en quatre escenes amb un guió escrit i adaptat per nosaltres. Us animem a veure'l!

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Primera escena:

M: Ella aixeca’t


Segona escena:

(La mare renta els plats) M: Mare, puc parlar amb tu? Mare: Hola fill! Digues, què volies? M: Com estàs? Mare: Bé fill, com sempre. (somriu i busca alguna cosa) Em pots passar el drap si us plau? (M agafa el drap i li dóna. La mare l’agafa i M veu una cosa estranya a la seva mà.) M: Què és això? (La mare treu ràpid la mà) Mare: Res, res... M: Mare... Marxem, marxem d’aquí marxem del pare i d’aquesta casa! Mare: M...


Tercera escena:

Pare: Ets idiota o què et passa? No serveixes per a res! (La mare calla baixant el cap) Pare: Ara calles no? Com sempre, mai dius res! Que parlis! (li aixeca la mà intentant-la pegar)


Quarta escena

Mare: M, Ella, aneu a rentar-vos les dents i aneu-vos a dormir. Ella: D’acord mare. (M segueix mirant el mòbil) Mare: M, fes-me cas t’estic parlant! M: T’he escoltat, només que no et vull deixar sola amb el pare. Mare: Trànquil, (amb veu suau i calmant) no passarà res. M: D’acord mare.

(M, convençut se’n va a rentar les dents)


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre M de l'autora Lolita Bosch, pels The Readers

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.