Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Mans quietes! de l'autor Piti Español, pels CAMP

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Mans quietes! de l'autor Piti Español, realitzada per CAMP del centre CALDES DE MALAVELLA durant el curs 2017-18.


(resum)Sinopsis llibre: Aquesta emocionant novel·la de Piti Español ens planteja el punt de vista de les dones i com es senten tractades en la societat. Per mostrar-nos-ho utilitza l’exemple d’una home de família, divorciat de la seva dona, que és acusat de colpejar un nen de l’escola dels seus fills. A causa d’això, la seva ex-dona i la mare del nen agredit, es reuneixen amb la directora del centre. En aquesta reunió, les tres dones es posen en contra del protagonista i no són capaces d’acceptar que ell no és culpable de res, pel simple fet de ser un home. En aquesta història es giren els rols entre homes i dones ja que l’autor volia fer èmfasi en les desigualtats que hi ha entre els dos sexes.

(idea)Sinopsis: 

Ens centrarem en la idea que tracta el llibre del masclisme i el tracte dels homes cap a les dones. Hi afegirem, també, algun moment en que es ressalti l’ús de la llengua que, majoritàriament s’utilitza el masculí. Volem fer escenes curtes i els moments més rellevants de l’obra de Mans quietes!, Mostrant els personatges clau.

ModalitatsAltres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Mans quietes! de l'autor Piti Español, pels CAMP

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.