Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà, pels Viquimaníacs

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg smontals ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Mar i cel de l'autor Àngel Guimerà, realitzada per Viquimaníacs del centre Escolàpies Sant Martí durant el curs 2016-17

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Badamar.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

=== Crítica positiva a una activitat ===

Nosaltres som el grup anomenat Viquimaníacs de l'escola i hem decidit fer una crítica constructiva i positiva d'aquesta obra existent, feta per un grup d'alumnes anomenat "Badamar".

Després de veure el seu treball realitzat en un vídeo on es compilen diverses frases en occità sobre el Mediterrani com a pont de cultures, hem volgut donar a conèixer, des del nostre punt de vista general, que han fet un treball excel·lent i molt treballat. Especificant, cal dir que s'ha fet una mica llarg i s'ha pogut fer pesat a estones, ja que eren frases en occità i no érem conscients gairebé del que significaven i, per tant, no posàvem igual atenció que si hagués estat en català. Però, al cap i a la fi, la "gràcia" d'aquest recull de poemes és que com que l'occità és molt semblant al català, de tant en tant es podien reconèixer paraules i també frases i això motivava a seguir veient el vídeo. També hem de mencionar que hem captat que és un treball que es nota que s'ha treballat molt minuciosament i que segurament no s'ha fet de pressa i corrents, sinó que hi ha unes hores de treball dedicades darrere el vídeo final. I per finalitzar, volem fer-vos saber que a més de ser un vídeo entretingut, és didàctic, és a dir, que se'n pot aprendre i això és molt positiu de cara al públic.

En conclusió, respecte al treball esmentat i criticat anteriorment, hem volgut aportar que el vídeo ens ha semblat llarg i una mica pesat, monòton. Però que per altra banda, ens ha fascinat com ens ha captat l'atenció al veure que, cada vegada més, anàvem entenent més paraules de l'idioma i que és un treball molt ben fet i treballat.

Gràcies per escoltar la nostra crítica,

Viquimaníacs.