Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels El Regne de les Neus

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per El Regne de les Neus del centre Molins Manyanet durant el curs 2013-14

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup '.


Hola, Som el grup “ El regne de les Neus “ i ens han demanat que la nostre tercera activitat sigui una crítica d’una activitat realitzada per un altre grup. Ens hem decidit per un anunci que vol promocionar el llibre “Mecanoscrit del segon origen” d’en Manuel de Pedrolo que han fet el grup “Català a l’atac” del centre Tarragona.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Aquest anunci ha de ser una promoció del llibre. Trobem a faltar que, sense explicar el llibre, parlin una mica de l’argument i ens donin motius per escollir aquest llibre per llegir i no un altre.

A nivell tècnic, hem vist varies coses en el vídeo que no ens han acabat de convèncer. Primer de tot entenem que ningú de nosaltres és un professional i que el temps és molt limitat, així que volem que vagi abans de res una felicitació per la feina feta.

El primer que ens ha cridat l’atenció és el ritme que li donen al principi, molt ràpid.

El personatge més que avorrit sembla que vulgui lliurar-se del narrador i xoca que diguin “fins i tot al sofà” i se’l veu al llit. La idea és molt bona, però potser hauria calgut que fossin una mica més curosos.

Acompanyar les paraules del narrador amb imatges sobre el que diu està molt bé, però el moviment tant ràpid de la càmera fa que es perdi molt el detall i que qui veu l’anunci es perdi una mica.

El possible lector està molt bé, aquí s’han pres el seu temps i no ho han fet massa ràpid. L’actor marca molt bé les seves expressions. T’intenta dir, o això entenem, que llegint aquest llibre tindrem tota mena d’emocions.

Hi ha dos moments en el vídeo que la imatge no ocupa tota la pantalla deixant en negre els laterals, això, encara que no afecti al missatge, veiem que sembla un error.

I per acabar, seguint amb el ritme ràpid de tota la primera part de l’anunci les lletres tipus Star Wars costa molt de llegir, coses com lo del Nobel per en Pedrolo ho vàrem veure a la segona passada.

Nois, un de nosaltres tenia el llibre a casa, perdut a una estanteria, i ja ha començat a llegir-lo!Activitat registrada en vídeo