Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Assassinat a l'Orient Express de l'autora Agatha Christie, pels Les Bonet

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Assassinat a l'Orient Express de l'autora Agatha Christie, realitzada per Les Bonet del centre OLEANA durant el curs 2015-16

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Thewindows.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Bé, nosaltres anem a fer aquesta activitat sobre l'activitat que va fer el grup Thewindows en 2013, anomenada Carta a Hèrcules Poirot.

Fem aquesta activitat perquè el libre, Assassinat a L'Orient Express va ser escrit per l'autora Agatha Christie, una fabulosa escriptora de novel·la negra, i ens ha cridat l'atenció el títol.

A nosaltres ens ha agradat la idea que han tingut a l'hora de fer el treball ja que Poirot, el detectiu, no va rebre cap carta, sinó un fax des de Londres, i no diu res de qui la va escriure. Utilitza una manera de parlar molt correcta per a la nostra opinió, encara que de vegades no se li escolta bé, però no se li escapa cap castellanisme.

Per altra banda, pensem que donat un punt, el vídeo es fa un poc pesat, perquè no ocorre res d'acció, i solament es veu com escriuen la carta i com narra el que va posant.

En conclusió, aquest treball ens pareix original per les raons anteriors.