Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Les Alertes

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Les Alertes del centre OLEANA durant el curs 2015-16

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup IRA-2.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hem triat aquesta activitat perquè ens agrada molt el llibre Camp de Maduixes i l'Eloi és un personatge molt important, i està en contra de les drogues (com deu ser). En aquesta entrevista han fet que Eloi diga el següent:

Per molt que t'agradi divertir-te i anar de festa cada dia hi haurà un moment que hauràs de parar. No es pot prendre alcohol excessivament i molt menys prendre's una droga per a continuar la festa. Si no pots més para, seria recomanable també evitar el contacte amb gent estranya i encara més si et volen vendre alguna cosa. Aquesta frase ens ha paregut genial perquè és el que cal fer i molta gent no ho fa i prefereixen arriscar la seua vida a parar una estona, i sobretot aquells que prenen drogues són molt inconscients del que fan.

L'estructura de l´entrevista està molt ben feta ja que al principi presenta al personatge, després té el desenvolupament i per últim la conclusió. És a dir que està ben organitzat.

La conclusió d'aquest treball és que és molt educatiu ja que ens ensenya a ser responsable i a saber dir que no a quelcom que tu no vols i sobretot a les drogues.