Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Criatures d'ultratomba d'Autors Diversos, pels Llapistrencat

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg PereMiG ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per PereMiG en l'edició de Viquilletra 2012-13

Activitat de tipus entrevista sobre Marit de Morella a l'obra Criatures d'ultratomba d'Autors Diversos, realitzada per Llapistrencat del centre Can Peixauet durant el curs 2012-13.


Entrevistant al marit de la Morella.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Bona tarda, senyor gràcies per rebre'm i permetre'm entrevistar-lo, si no el molesta procediré.

Creu que Morella fugia de la seva vida social?    Sí, es dedicava només a mi, de manera que em fes feliç.

Li agradava llegir?    Sí, em va mostrar un gran nombre d'obres místiques que es consideren generalment la simple escòria de la literatura alemanya. Eren les seves preferides i amb el temps també van ser les meves.

Va ser després de la seva mort quan la va començar a estimar?    Desafortunadament ... Sí, una nit de tardor quan no corria ni un corrent d'aire, em demanà perquè fos al seu costat.    No hi ha hagut cap dia que m'hi volgués, però això el que avorrí en vida ho adorà en la mort.

Va morir abans o després de donar a llum a la seva filla?    Va morir donant a llum a la meva filla, la qual no respirà fins que la seva mare va deixar de fer-ho.

Com era la seva filla?    Era com la seva mare i la seva semblança s'anava fent cada vegada més i més definida i plena. El seu somriure s'assemblava al de la seva mare, igual que els seus ulls.

I quan va decidir batejar-la?    A l'edat de 10 anys, la meva filla encara no tenia nom, li deia << filla meva >> i << amor meu >> em passà per la ment la cerimònia del bateig. I en el bateig vaig dubtar en escollir-li el nom.    Es van acumular en els meus llavis diversos noms de bellesa i saviesa, de temps antics i moderns. Però vaig tenir l'impuls de cridar-la com la morta, Morella.

On va enterrar la seva filla?    Vam portar la meva filla a la tomba i no vaig trobar les restes de la primera Morella a la cripta on vam enterrar la segona.

Bé doncs, ja hem acabat moltíssimes gràcies senyor... Encara una ultima pregunta. Quin és el seu nom?

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 3 sobre Criatures d'ultratomba d'Autors Diversos, pels Llapistrencat

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.