Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Els Aston Birra

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus altra activitat sobre l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Els Aston Birra del centre Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell Bosch durant el curs 2011-12

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup 2(JX).


Aquí posarem la nostra opinió s'obre el Glogster del grup 2(JX) del centre Lestonnac l'Ensenyança. Comentarem una mica el aspecte del glogster, farem algunes propostes per millorar-lo i comentarem tambè el missatge que transmet.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

L’actitivitat fer un anunci, creada pel grup 2(JX) de l’escola Lestonnac l’Ensenyança,

elaborada en un Glogster, manca de originalitat i argument. Fet que ens a cridat l’atenció i per això hem decidit fer-li una crítica.

Aquesta activitat la podem anomenar “intent de fer un anunci”, ens comença explicant l’argument del llibre i com podem observar acabava de la mateixa manera.

Des del nostre punt de vista, en un anunci s’intenta explicar una mica d’història per deixar al públic amb una mica d’intriga final; d’aquesta manera es crea addicció al consumidor i finalment se’l acaba comprant, però veient això no crec que ningú el compri ja que han explicat la història sencera.

Dient que té un final extraordinari no s’aconsegueix res ja que ens han explicat l’argument sencer del llibre. Amb aquest Glogster podem veure que no s’han esmarçat molt ja que el contingut és molt senzill per ser un anunci. A més aquest anunci no hem transmet cap missatge, ja que si el veus sense saber del que és tracta no sabries realment que és.

Si realment ens fixem en el text, cosa que creiem que és gairebé impossible, degut a la poca atracció, ens adonem que es troba una falta d’ortografia greu , que consisteix en el verb anirà, han posat l’accent tancat, i en català la “a” sempre porta l’accent obert.

Ara parlem sobre el que veiem a primera vista: com es pot veure un anunci ha de ser llampant, amb colors i animacions que cridin la vista dels consumidors, però aquí podríem parlar de l’adequació de les animacions del Glogster, un clar exemple és quan ens presenten un final extraordinari i la animació que acompanya la bafarada no és adequada, és a dir un cor amb una pistola no pot representar un final extraordinari ja que s’hauria de representar simplement amb un símbol adequat al final de la història.

Es pot veure un fons no gaire colorit, però també podríem donar un punt de suport a les fletxes ja que et permeten seguir una mica per sobre el fil d’aquest anunci publicitari. En resum diríem que a simple vista és un anunci una mica difícil de mirar, és a dir al seu conjunt de colors i els símbols que hi fiquen no són massa entenedors ni exactes, però com a punt positiu té una foto de la portada del llibre que et permet comprendre que s’està parlant sobre el llibre el temps de l’oblit, ja que no té introducció.

-Els Aston Birra