Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Homilíes enganyoses

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Homilíes enganyoses del centre durant el curs 2011-12

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Chuck norris.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

En aquesta activitat, comentarem una activitat d’uns companys que parlen del mateix llibre que hem llegit nosaltres.

Després de mirar diferents escoles i diferents activitats, hem escollit el grup Chuck Norris de l’escola Lestonnac l'Ensenyança. Aquest grup ha fet un vídeo on donen a conèixer el llibre, el presenten perquè la gent el compri. Nosaltres farem una petita critica sobre aquest vídeo ja que tenim algunes coses les quals comentar.

Em primer lloc parlarem sobre el so. El so no ha estat el millor ja que moltes vegades tenies que estar molt atent per entendreu i alguna vegada hem tingut que tornar enrere per poder saber el que havien dit, no son professionals, està clar que no s’ha de escoltar perfectament però opinem que ho podrien aber fet una mica millor. El mateix ha passat amb la imatge, no ha estat molt bona, moltes vagades ha estat dolenta. En una de les escenes la qual surten els dos nens, en el moment “acció” al fons surt una noia això ha estat una petita errada, però es veu bastant i no queda gaire bé. Les imatges són una mica amb ironia, tant la primera que és lògic on va el dau que falta, i no té gens de misteri com l’escena “amor” que es una mica freda. De tant en tant, a les imatges es van veien una sèrie de lletres, creiem que no són apropiades ja que no tenen gaire sentit en el moment, creiem que ho han posat ja que les imatges o el so no era gaire bo i d’aquesta manera ha estat per arreglar-ho una miqueta.

En segon lloc volem dir que també totes les escenes han estat gravades en la mateixa classe, d’aquesta manera és veu tot molt monòton, molt igual. Des de el nostre punt de vista creiem que haurien de haver seleccionat diferents espais per cada situació ja que l’escena d’amor i la d’acció no tindrien que estar representades en la mateixa classe. Creiem que si no tenien gaires opcions podrien haver fet per exemple l’escena d’amor al pati, la d’acció a les escales... tenien més opcions i d’aquesta manera al haver-ho gravat a diferents llocs hauria pogut quedar millor. També a part de la pistola en la escena de acció o els daus amb els números, unes flors o algun detall a l’escena d’amor hauria quedat mes romàntic. Però no tot han estat coses negatives ja que pensem que la música ha estat força apropiada per a l’ocasió ja que en cada moment ha quedat bé. La elecció de la música ha esta bona.

Per acabar el que em trobat a faltar ha estat el llibre de “El temps de l’oblit” ja que sempre que anuncien algun producte a la televisió, sempre el mateix producte l’ensenyen, però en aquest cas no hem pogut apreciar el llibre. Al acabar l’anunci publicitari han aparegut unes lletres les quals resumien una mica el llibre, el resum ha estat molt ben redactat però hi havia molta rapidesa i per tant ens ha estat impossible poder llegir el resum sense parar el vídeo.

Aquesta ha estat la nostre opinió des de un punt de vista crític, però creiem que en general sense aprofundir tant ha estat força be, però que el detall de no ensenyar el llibre ha sigut un greu error.

(C)