Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Thehenry's16

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus altra versió sobre l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Thehenry's16 del centre Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell Bosch durant el curs 2011-12.


Hola! Som el grup TheHenry’s16 i us presentarem l’ultima activitat de la Viquilletra, l’activitat col·laborativa. Hem estat mirant vídeos d’altres col·legis, però finalment hem escollit el col·legi l’estonnac-lleida, el grup 2(JX) que ells han realitzat una escenificació molt divertida.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Aquet vídeo tracta principalment del final del llibre a on en Carles ja ha trobat al pare del Tetxu i està disposat matar-lo. En aquet cas van fer un gir radical en la temàtica i van gravar la mort del pare del Tetxu. Al final del vídeo el Carlos i en Tetxu es tele-transporten i fan una lluita ninja en la que han tingut molt d’enginy a l’hora de comentar-lo i introduir-lo.

En primer lloc podem observar una introducció que presenten el grup i després el vídeo. Després comença ja el vídeo, al principi surt el Carles intentant matar al pare del Tetxu, però el Tetxu ho intenta parar però no pot, i en Carles mata al pare i llavors en Carles fuig i lluita amb en Tetxu i es tele-transporten a un lloc on surten uns ninjes lluitant. En el moment de tele-transportació, apareixen en un descampat amb muntanyes. A part del Tetxu i en Carles apareixen molts ninjes vestits de negre i blanc, uns per parts del Tetxu i els altres per part del Carles. El vídeo dels ninjes és una escena d’una èpica pel·lícula coreana dels anys setanta. El narrador de la escena la va comentant de manera molt còmica i això fa que el vídeo sigui mes entretingut i això és un punt a favor seu. I per acabar, volem donar la nostra opinió sobre l’escenificació. A nosaltres no ens ha agradat el treball que han realitzat ja que no ens ha agradat la part de la pel·lícula que han comentat. Si hagués sigut que ells haguessin representat aquella part. Tot i això la primera part que han representat l’acció que el Carles volia matar al pare del Tetxu ha estat molt bona i molt imaginativa, ens ha agradat. També ens ha cridat l’atenció quan ha sortit una paraula anomenada “censored” tapant una matrícula d’un cotxe, ens hem rigut molt.

En aquesta 3a activitat ens ha semblat de molt de profit perquè hem pogut fer una activitat en grup, diferent i poder veure altres vídeos de diferent col·legis que també participen en aquest projecte. Ens ho hem passat molt bé rient-nos dels vídeos de els altres col·legis.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 3 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Thehenry's16

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.