Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Et recorde, Amanda de l'autora Gemma Pasqual, pels Therequena

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Et recorde, Amanda de l'autora Gemma Pasqual, realitzada per Therequena del centre OLEANA durant el curs 2014-15

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Amandasa.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

I per a finalitzar este treball farem una crítica constructiva sobre el treball que han realitzat un grup de la viquilletra que pertany al nostre institut. Aquests xics també han fet un treball del llibre Et recorde Amanda.


Aquests xics han fet una presentació curta però clara i concisa que això és prou important. Tampoc han posat una foto d'ells en la presentació, açò ajuda a fer-te una idea clara dels que són els integrants d'aquest grup. Una altra possibilitat de realitzar-la, és gravar un vídeo presentant-se i per descomptat aquest ha d'estar ben presentat.

Respecte a la segona activitat,ells han fet un video. Una bona idea haguera sigut editar-ho i posar una portada en compte de començar amb el diàleg per a situar a l'espectador en l'escena on es troba. Aquest xics han gravat un vídeo, ens ha paregut una molt bona idea que aparega un narrador però una de les errades que hem vist en quant açò, és que en la segona presa han canviat de narrador i haguera quedat millor si el narrador és un només. A més també ens hem fixat en que el paper del personatge que fa d'Amanda primer ho interpreta una xica i després una altra, el vídeo haguera quedat millor si haguera caracteritzat el personatge la mateixa persona. Aquesta errada fa que l'espectador es desconcentre en qui és cada personatge. Una altra cosa que ens ha paregut bona idea ha sigut la música de fons, açò li dóna al vídeo un toc de vida i mes real. Un consell cap a açò és que la música siga en valencià. Hi ha vegades que en el vídeo a l'acostar el zoom es desvia i no enfoca bé als personatges. Ens ha agradat molt l'escena en la qual l'Amanda li dóna una bufetada al Marc, perquè pareix molt reial i molt creïble.

Per últim una errada que esta molt a la vista és que han posat "tomes falses" en lloc de "preses falses" que és el correcte.