Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre La cinquena planta de l'autor Manuel Baixauli, pels Emma.julia

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra La cinquena planta de l'autor Manuel Baixauli, realitzada per Emma.julia del centre Casp durant el curs 2012-13

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Emma.julia.


Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Aquest llibre és una autobiografia amb ficció que tracta sobre un home que sobtadament contrau una malaltia anomenada síndrome de Guillain-Barré i ha d’estar 42 dies ingressat a l’UCI sense moure’s, respirar… només pot pensar. Després d’aquesta dura etapa comença la rehabilitació en un centre anomenat Sanatori on coneix molts personatges singulars i on hi ha una 5a planta a la qual no té accés i gairebé ningú s’ha fixat en ella. Un cop acabat el procés de rehabilitació torna a casa amb l’eufòria d’un supervivent, un munt de prioritats diferents i una obsessió amb Sanatori i la gent que hi va conèixer.

Tot i que aquest és el resum de l’argument, cal esmentar que, com cita B (el protagonista que pot identificar-se directament com a Manuel Baixauli)sobre la seva literatura, “el menys important és l’anècdota, on l’important és precisament allò que només es pot dir literàriament”

Una realitat més enllà de les aparences.

Activitat en imatges
Aquest pdf conté l’storyboard del video que vam crear i explica quines escenes hi vam representar i el perquè d’aquestes. També hi apareix informació detallada sobre la música que vam triar i el text i frases orals que apareixen durant el curtmetratge.


Activitat registrada en vídeo


Aquest és el booktrailer que vam crear