Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Anomin

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Pepmartorell ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per Anomin del centre Tarragona durant el curs 2013-14

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup TETEQUATRE.


Valoració de la segona activitat del grup TT/4

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

VALORACIÓ DEL LA VERSIÓ ALTERNATIVA DEL MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN DEL GRUP TT/4

En aquest treball el grup Anònim, format per el Dani, la Júlia, la Mònica, la Cristina i el Dani, valorem la versió alternativa del Mecanoscrit del segon origen, feta per el grup TT/4, del centre Tarragona.

Ens ha semblat molt original la idea de representar la novel•la de Manuel de Pedrolo a través d’un videojoc per a l’ordinador, en aquest cas el Minecraft. Pensem que potser haurien de haver participat més persones en el vídeo, ja que en el grup en total són cinc.

La música queda bé amb el context del vídeo, igual que la utilització del vocabulari de Manuel de Pedrolo. Els escenaris del joc i les diferents construccions que representen els elements del llibre estan ben buscats i fets.

En general ens ha agradat però creiem que el treball es podria haver allargat més, ja que hi han més parts interessants al relat que es podrien haver afegit al vídeo.