Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Elsilenciencaraviu

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus resposta carta sobre Alba, Dídac a l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per Elsilenciencaraviu del centre Carles Vallbona durant el curs 2012-13

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup '.


Hola, sóm el grup El silenci encara viu i hem escollit com a activitat col·laborativa, opinar sobre la carta per a l'Alba, per part d'en Dídac, del grup dels independents. Esperem que us agradi!!!

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

La carta en general està molt bé, però hi ha coses a millorar,és clar.

Els aspectes que creiem que s'han de millorar son les següents: La repetició de mots, seria convenient que s'utilitzecin més sinónims per no fer tan repetitives les paraules, encara que hi són poques. Pensem que alguns signes de puntuació no estan ben ubicats a la carta i que falten mots per enllaçar les frases. Hi ha algunes faltes, però escases.

A part d'aquestes petites errades, creiem que la carta està molt ben estructurada, s'hi destaquen en tot moment molts sentiments, s'hi reflexan moments feliços i tràgics que han passat al llarg de l'història... i això fa que la carta sigui més original.

La carta ens ha arribat al cor i ens ha agradat molt; felicitats pel treball.