Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Temps de miracles de l'autora Anne-Laure Bondoux, pels Els mongols

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Mmarce3 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus entrevista sobre Kumail a l'obra Temps de miracles de l'autora Anne-Laure Bondoux, realitzada per Els Mongols del centre Sant Joan de les Abadesses durant el curs 2015-16.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Entrevista a Kumail:

1. Com et sens després de la teva experiència viscuda? Em sento bé perquè he sabut superar cada situació i fer front als problemes, gràcies a tot el que he viscut m'he fet fort com a persona, tant físicament com emocionalment.

2. Si poguessis tornar al passat hi tornaries? És una pregunta molt oberta, però crec que si hagués de tornar al passat hi tornaria sense pensar-ho dues vegades, ja que la meva vida es basa principalment en l'amor de la Glòria, i tots els moments viscuts amb ella són únics i inoblidables.

3. Creus que a la vida has hagut de madurar més ràpid que altres nens? En aquella època tot era més complicat, la fam i la pobresa afectaven tota la població i això feia que haguéssim de treballar a una edat més infantil i a més a més vaig haver de madurar més aviat per les experiències que se'm van presentar.

4.Si poguessis descriure la teva vida en una sola paraula com la descriuries. Inoblidable.

5.Què en penses sobre l'engany de la teva mare? Penso que ho va fer per protegir-me, però considero que em podria haver explicat la veritat des d'un principi, o almenys molt abans del que ho va fer.

6.Creus que les persones que han compartit amb tu experiències t'han ajudat a superar cada moment difícil? Sí, sobretot els amics que anava coneixen m'ajudaven en tot el que podien, em donaven lloc on refugiar-me, em feien passar bons moments sempre que podien.

7.Et consideres afortunat en aquesta vida ? A pesar de tot el que m'ha passat durant tota la vida, sí que penso que sóc afortunat perquè sempre que hi ha hagut una situació difícil, tothom m'ha ajudat amb tot el que ha pogut.

8.Creus que el més important per relaciona-se amb algú per primera vegada és la llengua? No, perquè a part de la llengua també hi ha més mètodes de comunicació i no cal parlar la mateixa llengua per relacionar-se.

9.Creus en el destí? Sí, considero que tot passa per alguna raó.

10.Després de tot sens rancor cap al teu pare?

No sento rancor perquè no el considero el meu pare. No ha estat mai al meu costat, només he sentit parlar d'ell, i tot eren mentides. No crec que una persona pugui fer-te de pare sense veure't mai. Ni tan sols ho ha intentat.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 3 sobre Temps de miracles de l'autora Anne-Laure Bondoux, pels Els mongols

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.