Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Temps de miracles de l'autora Anne-Laure Bondoux, pels Llacy

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Mmarce3 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus entrevista sobre a l'obra Temps de miracles de l'autora Anne-Laure Bondoux, realitzada per Llacy del centre Sant Joan de les Abadesses durant el curs 2015-16.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

'ENTREVISTA DE FICCIÓ A L’ AUTORA

Bon dia, avui tenim amb nosaltres a l’ Anne Bondeuax, l’escriptora del llibre de Temps de Miracles. - Hola bon dia, moltíssimes gràcies per convidar-me avui aquí en aquest meravellós programa. És un honor estar aquí amb tots vosaltres. En què et vas inspirar a l’ hora d’ escriure aquest llibre? - Doncs bé, farà cosa de sis anys estava a casa amb la meva mare i mirant algunes fotografies del meu avi quan estava a la guerra, llavors vaig començar a inventar-me una història basada amb una guerra real, arran d’aquest fet vaig començar a inspirar-me amb el que avui el llibre de Temps de Miracles. Com se’t van acudir els noms dels protagonistes? - Glòria i Kumail són dos noms totalment diferents, ja que Glòria és un nom d’ origen llatí mentre que Kumail és un nom d’origen Pakistanès. No obstant això, els noms no me’ls vaig inventar, tinc una neboda que és diu Glòria, per a mi és una persona molt especial, i vaig pensar que podia ser la protagonista de la història, mentre que el nom de Kumail vaig pensar que seria un nom curiós per a molts lectors. Per què la major part de la història passa a Rússia? - Perquè la guerra del Caucas és un fet que passa a Rússia, per part de l’ imperi Rus per la conquesta del Caucas nord.

Es veritat que escrius llibres per a nens amb dificultats? I perquè?

- SI, farà cosa d’ un any vaig començar a escriure comptes per a nens amb discapacitats, bàsicament perquè vegin que tots som iguals, que no existeix cap diferència entre ningú, per això vaig començar a elaborar llibres per aquests nens.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 3 sobre Temps de miracles de l'autora Anne-Laure Bondoux, pels Llacy

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.