Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 4 sobre Mans quietes! de l'autor Piti Español, pels Fresasconnata

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Marta.pasqual ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Marta.pasqual en l'edició de Viquilletra 2017-18

Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Mans quietes! de l'autor Piti Español, realitzada per Fresasconnata del centre CALDES DE MALAVELLA durant el curs 2017-18.


Aquest booktrailer constarà de 3 personatges; la Núria, l'Aurora i en Manel.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

La Núria i l'Aurora diuen que en Manel ha pegat a un nen, així que decideixen fer-li pagar el que elles creuen que ha fet, mentre ell s'intenta defensar. El que hauria d'haver sigut una reunió de pares, s'acaba convertint en un infern per en Manel.

UNA IMPRESSIONANT OBRA QUE US DEIXARÀ BEN QUIETS!


Booktriler Mans quietes

Pau Bosch, Cèlia Solà Laura Pous/ Fresaconnata�

interior. dia. Aula d'una escola


Escena 1 AURORA: On vas? MANEL: i a tu que t’importa? AURORA: t’he preguntat que a on vas MANEL: em pensava que ja no t’interessava el que jo feia. AURORA: on vas? MANEL: a pixar collons!

Interior. Dia. Aula d'una escola

Escena 2 MANEL: que no els pegue et dic. NÚRIA: això ( fa un gest) no és pegar? AURORA: per això no volen anar a dormir a sa casa. MANEL: és per l’extractor del forn d’abaix que no els deixa dormir.

Interior. Dia. Aula d'una escola

Escena 3 MANEL:Jo no he dit que foreu burres AURORA:Pero ho penses NURIA:Si forem homes no ens hauries tractat aixís MANEL:Joder NURIA:Joder...vejeu com es posa borde AURORA:Per qué som dones MANEL: Que no que jo soc borde amb tot el món... AURORA: En aixó té raó MANEL: i ella em coneix AURORA: no ho saps prou


interior. Dia. Aula d'una escola

Escena 4 NURIA: I ara de puntetes MANEL:Que? AURORA:De puntetes per que? NURIA: No els agrada tant que portem sabates de taló? MANEL:Home,si,pero... AURORA:No l’has sentida? Va.

interior. Dia. Aula d'una escola

Escena 5 MANEL: Ei, ei! AURORA:Nomès us interessa aixo: les mamelles i el cul. NURIA:A tu t’agradaria que el primer que et mirare una dona foren els... AURORA:Els ous!

interior. Dia. Aula d'una escola

Escena 6 (La Aurora li alça les faldilles de la camisa amb el cuter) AURORA: A veure que hi ha ací baix. MANEL: Que fas? AURORA: Alçarte la faldeta. NURIA: El que ens feieu al col·le MANEL:Jo no anava al teu col·le NURIA: Pero segur que ho feies a les altres.

interior. Dia. Aula d'una escola

Escena 7 (La nuria, finalment, li clava una bona bofetada. Es fa un poc d mal a la ma pero queda molt satisfeta amb l’experiència) MANEL:Collons esteu bojes o que? MANEL:M’heu sentit AURORA:I aquesta per mi (Ili fot un altre cop que el fa anar per terra, Manel protesta. Aurora l’ajuda a posar-se dret ) NURIA:La cadira! Que es material escolar. AURORA:Ha sigut ell MANEL:Pareu,collons,pareu!Que m’heu fet mal! NURIA:Que tal? AURORA:Té el seu punt. Proba

interior. Dia. Aula d'una escola

Escena 8 MANEL: Els drets dels xiquets, els drets de les dones, els drets dels gays… joder, quin dia. AURORA: Que passa? MANEL: No,no que sort que almenys ací no hi ha cap negre. NURIA: Que no hi ha cap que? MANEL: Subsaharia.

interior. Dia. Aula d'una escola

Escena 9 NURIA: Es tan dificilissim ser home AURORA:Quina pena que hem feu MANEL: Doncs si no te res de fàcil AURORA: Es tan dur estar tot el dia pensant en clavar-la NURIA: Tan cansat MANEL: Hi tant que ho es: perquè resulta que, ho, no, no podem estar tot el dia pensant tot el dia en això, no podem estar tot el dia mirant culs i mamelles, no podem posar-nos calents mirant una xavala de 16 anys... AURORA: Clar que no MANEL: Doncs això és el que passa: et poses i ja està

NURIA: Serás degenerat. Passa’m la corda


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 4 sobre Mans quietes! de l'autor Piti Español, pels Fresasconnata

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.