Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 4 sobre Temps regirats de l'autor Antoni Dalmases, pels Els peus a terra

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra versió sobre l'obra Temps regirats de l'autor Antoni Dalmases, realitzada per Els peus a terra del centre Institut Sant Quirze del Vallès durant el curs 2011-12.


Hola nosaltres els peus a terra us deixem aquí la segona activitat . On hem fet una altre versió sobre el final de l'obra: Temps regirats , D'antoni Dalmes.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

FINAL DEL LLIBRE "TEMPS REGIRATS" :

Després d’haver acabat el treball, ja m’imaginava la cara de la Rius... Suposava que no es creuria que aquell treball l’havia fet jo, només per una raó, perquè em vaig passar tot el curs sense fer res i ara, al veure aquesta actitud per poder aprovar, es deuria de quedar parada. Aquella nit no vaig dormir gaire... el meu cap rumiava i rumiava, si no aprovava suspendria i això, em faria repetir, aquell treball era la meva única solució per passar de curs. A l’endemà em vaig despertar, vaig esmorzar, em vaig vestir i vaig agafar les coses, estava apunt per anar a l’escola. Quan vaig arribar a l’escola, vaig entrar per la porta de classe i vaig veure a la Rius, la vaig saludar amb un somriure, seguidament vaig seure i vaig treure les coses. Aleshores, quan la Rius va agafar la llista va començar a dir noms fins que em va tocar a mi... La cara de la Rius ho deia tot... el va agafar i se’l va fullejar, no deia res, i aquell silenci m’incomodava i a la vegada m’espantava, no s’havia que fer, fins que la Rius va dir, em miraré tots els treballs i d’aquí un parell de dies us diré la nota. Jo s’havia perfectament que fins que no digués la nota estaria nerviós perquè m’ho estava jugant tot. Al cap de dos dies vaig veure que la Rius m’havia enviat un correu electrònic on hi posava: Hola Albert sóc la Rius aquest treball està molt bé, però no em crec que l’hagis fet tu, francament, crec que podries haver aprovat si t’haguessis esforçat durant tot el curs, el pròxim cop ja saps, ara, ja saps el que toca. Quan el vaig llegir sem va caure el món a sobre, no m’imaginava repetint, veure com els meus amics estaven a la Universitat... Els meus pares s’emportarien una gran decepció no s’havia que fer, només s’havia que m’acabaria mentalitzant i que el pròxim cop ja s’havia que havia de fer.

Peus a terra.

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 4 sobre Temps regirats de l'autor Antoni Dalmases, pels Els peus a terra

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.

Hola, nosaltres els "Peus a terra" em escollit l'activitat: Fem una altra versió del final de la novel·la "Temps Regirats" D'Antoni Dalmes.