Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 4 sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, pels Clatide

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus altra activitat sobre l'obra Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, realitzada per Clatide del centre Pasqual Calbó i Caldés durant el curs 2011-12

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Plats bruts.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hola, som els alumnes de l' IES Pasqual Calbó i Caldés de primer de batxillerat, el grup anomenat Clatide, està format per Atika Zaroili,Maria Jose Saldaña, Claudia Moreno i Debora Caldentey.

El vostre anunci ens ha agradat bastant, però ens agradaria afegir-li algunes coses per millorar-lo i que quedés més atractiu. Per començar el vostre anunci publicitari és molt clar i s'entén molt bé gràcies a l'estil col•loquial. També està molt bé l'ús d'objectes com el llibre i el punt de llibre per captar la visió del receptor i la manera d'oferir el vostre producte, en aquest cas, el llibre de Tirant lo Blanc. En canvi l'espai, el lloc i els plans utilitzats en la gravació del vídeo no són gaire atractius i no capten l'atenció del receptor. En el vostre lloc, nosaltres haguéssim triat un espai més intel•lectual com una biblioteca o un lloc on es pogués veure molt d'ambient com per exemple en una llibreria. El plànol o plànols que utilitzaríem s'enfocaria més o en un moment determinat de l'anunci en el llibre i en la seva portada. També us volíem dir, que en la nostra opinió ha faltat un poc de contingut del llibre, ja que la gent no coneix l'obra i no s'hi interessarà. Nosaltres al principi de l'anunci, haguérem integrat informació sobre el tipus d'obra que és. Tirant lo Blanc és una novel•la cavalleresca amb traços d'amor i de vegades, fins i tot, d'erotisme. Es podria haver destacat la trepidant història d'amor entre Tirant lo Blanc i Carmesina, encara que també, l'exaltació de la figura del personatge principal, és a dir, Tirant lo Blanc hagués donat to virtuós a l'anunci publicitari. Una bona idea seria l'integració d'un punt de misteri i intriga al final de l'anunci, per exemple "I si voleu saber com acaba aquesta preciosa història d'amor, compreu aquest llibre i llegiu-lo" o " Si vols saber com acaba, ja saps, crida al nostre telèfon: 902 24 25 26". També es podria presentar els seus personatges, és a dir, qui és Carmesina, qui és Tirant lo Blanc, qui és Plaerdemavida, i així successivament amb tots els seus personatges principals de l'obra. L'espai en què ocorre cada capítol com Anglaterra, Sicília i Rodes, Constantinoble i Tunis, al nord d'Àfrica.

Amb això ja acabem la nostra activitat col•laborativa, que esperem que us agradi i que us prengueu aquestes propostes com una crítica constructiva i mai destructiva.

Encantades d'haver fet el nostre treball sobre el vostre, moltes gràcies.