Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 4 sobre Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, pels Maquillatge de Tirant

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus altra activitat sobre l'obra Tirant lo blanc de l'autor Joanot Martorell, realitzada per Maquillatge de Tirant del centre Pasqual Calbó i Caldés durant el curs 2011-12

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Plats bruts.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

En el vídeo de l'institut Ses Cervelló, del grup Plats Bruts, han tingut pros i contres a l'hora de fer el vídeo, primer direm els pros i continuarem amb els contres. Han fet unes ofertes temptadores a un bon preu, amb una gamma àmplia de regals com ho faria una telebotiga, com per exemple un llibre 20 euros i dos per 30 euros , un regal d'una llanterna per llegir de nit i un punt de llibre personalitzat (no molt valuós). També han fet bé repetir diverses vegades el nombre de telèfon perquè el comprador és senti més atret cap a l'oferta.

Però a diferència de tenir pocs pros han tingut bastants contres, fàcils de veure com una gravació molt dolenta, on els plànols es movien massa, s'escoltava el vent de fons en repetides ocassions i això feia que de tant en tant no s'escoltés clarament el que diuen els venedors. Han imitat els anuncis de la telebotiga d'una manera sorprenent, que en part ha estat un dels seus forts, però han fet que la idea fos molt menys original, no han parlat massa de trets característics de l'obra, com el viatge, el valor o l'honradesa i en comptes d'això han dit trets comuns en qualsevol llibre que no tenen relació amb Tirant, excepte l'amor. A més a més, no estaven ficats en el paper de venedors, les seves paraules no acabaven de sonar convincents, com ho faria uns professionals. Per últim, les ofertes que han possat amb una diapositiva han estat molt flaques, ja que no tenien cap mena de fil musical al llarg del anunci per dissimular que no s'escoltava res en el moment que sortia l'anunci. Llavors quedava un buit que donava poca confiança al possible consumidor del llibre.

En conclusió han fet una bona imitació a la telebotiga, que els dóna punts, pero l' interpretació, la qualitat de la gravació, explicar poc l'argument i les qualitats del llibre fan que el vídeo es desacrediti molt i el resultat sigui un poc baix.