Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 5 sobre Amb l'aigua al coll de l'autor Daniel Arbós, pels Núria-Laia

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Imma Oliva Adroher ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Amb l'aigua al coll de l'autor Daniel Arbós, realitzada per Núria-Laia del centre Casp durant el curs 2017-18.


Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Resum del llibre amb l'aigua al coll de l'autor Daniel Arbós

El Dídac és un executiu agressiu molt ambiciós. Acostumat a la vida a la ciutat, a l’estrès i a la pressió, quan es descobreix que l’empresa per a qui treballa com a director en expansió és una tapadora de distribució de droga arreu d’Europa, passa a ser un més a les llistes de l’atur. El Toni, gran amic del Dídac i biòleg marí, es dedica a la investigació de la xarxa tròfica marina de les espècies amb interès comercial. Com qualsevol químic, creu en el rigor científic i posa en dubte qualsevol hipòtesi no contrastada. L’Aurembiaix, l’amiga hippy d’ambdós, ha convertit la masia familiar, la Masia Cluet, en un centre de teràpies alternatives i en un espai lliure de radiació electromagnètica. Defensors de les forces tel·lúriques i les seves propietats curatives i contraris a la indústria farmacèutica, a la Masia Cluet s’hi organitzen activitats com el reiki, l’ús de flors de Bach, la bioneuroemoció o les constel·lacions familiars.

Després d’anys sense veure’s, el Dídac i el Toni es retroben amb l’Aurembiaix a la seva masia. En Dídac, sense massa perspectives de futur a la ciutat, decideix fer un canvi de vida i quedar-se a la masia per ajudar l’Aurem. És allà on descobreix que hi ha persones que creuen que beure un parell de gots d’aigua de mar al dia és molt sa. Aquesta creença farà recuperar l’instint d’executiu agressiu al Dídac, convencerà l’Aurem i el mateix Toni per començar un petit negoci amb l’aigua de mar. Ben aviat sorgiran els conflictes entre tots tres i amb altres xarlatans que veuen perillar el seu imperi de lucratives enganyifes.


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra
Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 5 sobre Amb l'aigua al coll de l'autor Daniel Arbós, pels Núria-Laia

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.