Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 5 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Deskarrila

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg smontals ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre a l'obra Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Deskarrila del centre Escolàpies Sant Martí durant el curs 2016-17

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Aperezv.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hem realitzat una crítica constructiva sobre una activitat desenvolupada pel grup Aperezv del col•legi SIL, pertanyent al llibre Camps de Maduixes 'de l’autor Jordi Sierra i Fabra.

En aquesta activitat han decidit escriure una carta a la protagonista del llibre, la Lluciana.

Per començar, podem dir que es veu un text breu, per ser una carta dirigida a una protagonista i poc original, pel fet de ser escrit, però això no treu que estigui malament.

Malgrat algunes faltes d’ortografia trobades en el text, aquest és clar, ordenat i coherent. La carta està ben adreçada i el comiat és correcte, ja que va dirigida a la protagonista i li envien els seus millors amics.

Es pot observar com aquest grup s’ha interessat per la activitat i s’han llegit el llibre, ja que a l’escrit es veuen reflectits diferents moments de la història, sentiments transmesos i empatia per la situació de la Lluciana.

En conclusió, l’escrit és correcte tot i que podria haver estat acompanyat per un recurs digital, com per exemple una il•lustració per així ajudar al lector a entendre més clarament el contingut i posar-se a la pell dels amics.