Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 6 sobre Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, pels Capgrossos al quadrat

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus resposta carta sobre Marçal a l'obra Maria Rosa de l'autor Àngel Guimerà, realitzada per Capgrossos al quadrat del centre INS TORRE DE MALLA durant el curs 2011-12

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Elstresporquets.


És una carta del Marçal contestant a Joan, un amic seu de la infancia.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

- Estimat Joan,

Es veritat que fa molt de temps que no ens comuniquem..amb una amistat com la nostra, amb les coses que hem arribat a passar tu i jo. De fet si, estic treballant en una carretera, és molt difícil comunicarme...però ara he trobat una carretera, una bona carretera per construir i amb feina estable per molt de temps, així que ara ens podrem comunicar sempre que vulguis. El temps és molt bo per aquí, fa temps d’estiu gairebé sempre, però sense passar-se, es treballa molt bé.

Doncs sí, amb la Maria Rosa no em pot anar millor, estic promès amb ella, però... Joan, tu ets un amic de confiança i això no ho he explicat a ningú, però, necessito fer-ho, encara que sigui per carta, el capatàs d’aquesta zona ha mort, però no ha sigut per causes naturals, l’he assassinat jo per posar una trampa al marit de la Maria Rosa i que l’empresonessin i poder aconseguir-la, i també vaig entrar a l’habitació d’ella per poder casar-me, em sento molt malament, però.. tu mateix ho has dit, seria capaç de qualsevol cosa per ella, i així ha sigut, tu em coneixes des de sempre i espero que després d’això continuïs tenin ganes de quedar amb mi per parlar, i ajudar-me, Joan, gràcies per escriure, espero que em responguis.

Molts records i espero que ens veiem el més aviat possible. Atentament.

Marçal