Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Antologia poètica de l, pels Musicsdecarrer

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra versió sobre l'obra Antologia poètica de l'autor Miquel Martí i Pol, realitzada per Musicsdecarrer del centre Carles Vallbona durant el curs 2014-15.


Nosaltres escriurem un altre versió del poema "Petita faula de mi mateix" de Miquel Martí i Pol. Esperem que us agradi!

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Jo, per exemple, em llevo

cada dia molt adormit i miro el mòbil encisat esperant rebre un 'WhatsApp', un a un, els contactes i omplir-me'n el cor. Són llargs els missatges, llargues les hores lentes, i ara la gent escriu massa de pressa i tothom comet faltes d'ortografia.


Jo, per exemple, no esmorzo quasi res i m'encenc una cigarreta al portal de casa meva, però tot té un aire plàcid quan arribo a la cantina, i l'aroma de croissant em fascina. L'encís no dura gaire, en empresonar-me a la gàbia. Però ara la gent surt molt de festa, i tothom gasta els diners en ximpleries.

Jo, per exemple, dintre de poc ja farà quatre anys que sóc a l'institut cinc hores cada dia, i he viscut sempre al poble i he passejat pels passadissos, i estimo la penya, i el soroll i encara em vaga als vespres pels carrers de la ciutat rient i fent el bèstia. Però la gent és massa seriosa- ja se sap- i llegeix molt i pensa molt més i tothom perd

el temps en ximpleries.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Antologia poètica de l, pels Musicsdecarrer

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.