Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Aquí descansa Nevares de l'autor Pere Calders, pels Pussis

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus carta a sobre Lalo Nevares a l'obra Aquí descansa Nevares de l'autor Pere Calders, realitzada per Pussis del centre Pompeu Fabra durant el curs 2011-12.


Aquesta es una carta de recolzacionar al protagonista de el llibre aqui descansa Nevares.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

CARTA A EN LALO NEVARES

Hola Lalo, Em dic Gerard i soc un alumne del IES Pompeu Fabra de 14 anys , l’altre dia em vaig assabentar de la teva gran acció portant a tots els teus compares del barri de barraques al cementiri per garantir la seva vida i viure durant un temps a unes condicions de vida millors . Des de aquí et donem el nostre suport i que sàpigues que per qualsevol cosa que necessitis els teus compares de Badalona estarem amb tu en tot moment lluitant per la gent que no pot tindre les millors condicions de vida .

Tens de estar molt orgullós del que has fet i que ningú en cap moment et faig sentir malament per fer una mica la punyeta ala policia durant uns dies. Durant aquets dies he estat pensant molt en les teves grans accions i m’agradaria exercí de líder en el meu grup d’amics. PD: espero que t’animi aquesta carta i que em contestis aviat Lalo! DEL TEU INCONDICIONAL FAN

GERARD

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Aquí descansa Nevares de l'autor Pere Calders, pels Pussis

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.