Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Sweetresino8

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Lbabot ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus entrevista sobre Lluciana a l'obra Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Sweetresino8 del centre Col·legi SIL durant el curs 2016-17.


La meva activitat és una entrevista que li han fet a la Lluciana.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

- Hola bona nit, avui tenim aquí, a les Entrevistes de TV3, la Lluciana Salas i avui l'entrevistarem perquè va estar en coma per culpa de les drogues de disseny, concretament l’Eva. Hola, Lluciana, com et trobes?

- Hola, ara ja em trobo molt millor, però ha estat una recuperació important. La veritat és que els meus amics em van ajudar molt portant-me ràpid a l'hospital.

- Què vas sentir en el moment d'entrar en coma?

- Realment vaig sentir res en especial, simplement em vaig començar a marejar i vaig caure rodona al terra. Però quan ja estava l’hospital estabilitzada tenia una sensació estranya, perquè sentia el que em deien però era incapaç de parlar ni de moure’m.

- Què o qui et va incitar a prendre una pastilla d'Eva?

- En realitat tots en vam prendre, de pastilles, perquè volíem, és a dir que que no ens va influir ningú. A mi, però, el que em va motiva més van ser les ganes d'estar de festa sense tenir son i estar tota la nit ballant.

- Aquestes ganes de ballar són normals, però això de prendre pastilles per aguantar s’esta fent molt popular entre els joves i potser ens hauríem de sensibilitzar. Ara que ja ha passat tot, què en penses de les drogues?

-Doncs penso que no s’haurien d'oferir per les discoteques, perquè jo he tingut la sort de sortir del coma, però hi ha molta gent que no n' ha tingut, de sort.

- Has vist l‘article que es va publicar sobre tu al diari? Què et sembla?

- Sí que l’he vist i em sembla bé per una part, perquè consciencia els joves sobre el que pot passar pel consum de drogues, però no em sembla bé perquè van posar una foto mevaaconseguida sense permís dels meus pares.

- Penses que la policia va fer una bona feina enxampant el camell?

- Sí, és clar que penso que ho han fet bé, així circularà menys droga pels locals.

- Quins creus que han estat els punts clau per poder despertar-te del coma?

- Penso que el primer pas va ser portar-me ràpid l’hospital, el segon que l’Eloi anés a buscar una pastilla i el darrer el missatge que em va donar la Loreto quan estava en coma.

- Bé, Quina creus que va ser la sensació dels teus pares en rebre la trucada per dir-los que estaves en coma?

- Home, devia ser una sensació de “no pot ser”, una sensació d’angoixa.

- Bè, doncs, esperem que aquest testimoni real serveixi d’exemple per no pendre drogues, moltes gràcies per venir, Lluciana.

- De res, ha estat un plaer.

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Sweetresino8

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.