Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Camps de maduixes de l, pels Maduixes amb cultura

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Rita Ayala ha validat aquesta activitat.

Activitat premiada en l'edició de Viquilletra 2015-16 com a Activitat multimèdia millor realitzada en els Premis Viquilletra UOC-Generalitat de Catalunya 2016


Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Rita Ayala en l'edició de Viquilletra 2015-16

Activitat de tipus anunci sobre l'obra Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Maduixes amb cultura del centre Molins Manyanet durant el curs 2015-16.


Continuant amb el format que vam utilitzar per presentar-nos a través de la coneguda xarxa social "Facebook" hem fet una versió semblant per relacionar la presentació amb la primera activitat. Tracta d'un anunci publicitari sobre el llibre que ens hem llegit. Però no només és un anunci, també fa reflexionar!


Segueixo rebuscant entre els Facebooks dels meus amics Clàudia, Carla, Christian i Laia. L'altre dia, em va sorprendre molt la primera activitat sobre el meu llibre, Camps de Maduixes. Es tracta d'un anunci del meu llibre i, a més, fa refleccionar!

Comença amb una petita introducció:

Des de sempre, els adolescents hem volgut anar en contra de les normes establertes pels adults, i per tant, desobeïm les seves advertències.

Consumir drogues és una d'aquelles coses que fem tot i saber que no és saludable per a nosaltres.

les drogues són cada vegada més perjudicials i imprevisibles; gairebé mai sóm consciets del perill al qual ens enfrontem.

A continuació, us adjunto l'anunci sobre el llibre que, als agraïments, menciona fets reals similars als que li succeeixen a la protagonista del llibre.

Gaudiu del vídeo!

Modalitats

Vídeo

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Camps de maduixes de l, pels Maduixes amb cultura

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.