Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Connections

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Aschlute24 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus vida oculta de sobre Sylvie a l'obra Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, realitzada per Connections del centre Carles Vallbona durant el curs 2016-2017.


Aquesta invenció sobre la vida oculta de Sylvie, es situa després dels fets narrats en el llibre.

En aquest text expliquem la vida de la Sylvie i de la seva familia després de començar a viure al Canadà.

Ells s'integraran a la societat canadenca per viure com una familia normal.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

La vida oculta de la Sylvie


La Sylvie i els seus germans eren a Dar es Salaam, a l’ambaixada canadenca esperant el recapte de firmes per poder emigrar al Canadà. A les 10 hores del 12 de juliol estaven en un vol que els va porta a una vida millor on van poder oblidar totes les misèries que havien passat per sobreviure.


Durant el vol la Sylvie va recordar com la van prometre amb un home tan fastigós com poderós. Després d’allò es va prometre que mai més deixaria que decidissin per ella o l’obliguessin a fer qualsevol cosa. Després de tan recordar moments desgraciats es va adormir plàcidament pensant en el seu futur.


La família es va despertar pel soroll de l’avió aterrant a Ottawa ,on van ser rebudes per una quantitat de gent anormalment gran que havia col·laborat perquè poguessin arribar al Canadà. Només posar un peu a l’aeroport la gentada va embogir. la família, i tots es van van abraçar molt fort espantats per el soroll. L’Alain els va portar a un pis provisional on instal·lar-se. La Sylvie, l’Oliver, el Pascal i la Lucy no començaven les classes dintre d’una setmana.


Al dia següent, en Pascal, l’Oliver i la Lucy, estaven passant-se una pilota petita de tennis, quan va arribar l’Alain amb un ordinador portàtil. Li va dir a la mare que s'assegués al seu costat a la taula de la cuina, que havien de fer una cosa molt important perquè es pogués integrar a la societat del Canadà. L’Alain li va explicar a la Sylvie i a la seva mare què era un currículum i per què s’utilitza, i van començar a fer-ne un per a la mare. Quan van acabar, ell se'n va anar a casa seva a imprimir uns quants, perquè ella pogués anant entregant currículums a les empreses per si els interessava.


Després d’un mes, els nens ja havien començat l’escola, i a la mare li van trucar d’una empresa perquè fos la dona de la neteja, ja que no podia optar a una feina molt millor perquè no tenia estudis de cap tipus.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Connections

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.