Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Digitalitzades

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Aschlute24 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Fiona i Ryan a l'obra Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, realitzada per Digitalitzades del centre Carles Vallbona durant el curs 2016-17.


Hem fet una carta escrita per la Fiona al Ryan. Aquesta carta va ser redactada abans que la Fiona sabés tota la veritat sobre qui la va penjar. Per sort la carta, finalment, no va ser enviada.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Estimat Ryan,

Hola, Ryan,

Ha passat molt de temps des del dia que va canviar tot. Com deus recordar era un divendres al vespre, després de la festa. Els dos anàvem borratxos i vam dir coses que potser no hauríem d’haver dit. Encara que no t’ho creguis, jo t’estimava, i tu et vas intentar aprofitar de mi. Potser no eres conscient del que feies però em vas fer sentir com si no valgués res. En arribar a casa jo estava destrossada, no entenia massa res. Llavors vaig rebre un missatge teu, aquell missatge, poc esperat aquella nit. Confosa, no vaig saber reaccionar. Em vas pressionar i vaig acabar cedint. Ara tot això ja no importa, ja és passat, però un passat que ha estat el principi de tots els meus problemes.

Potser a tu t’és indiferent. Estic quasi segura. Per què vas fer-ho? Per què la vas penjar? Et senties superior, volies ser més popular, per motiu de venjança o només volies riure una estona? Doncs ho has aconseguit. Has aconseguit que em cansi, que em senti humiliada, que vulgui acabar ja amb la meva vida… Potser penses que només t’escric perquè et disculpis, però les disculpes, ara, no em serveixen de res. Possiblement va ser culpa meva, no per passar-te la foto, tots cometem errors, sinó pel simple fet d’haver acceptat sortir amb tu. Vols que em senti així? Et penses que te’n sortiràs amb la teva? Perfecte, aquí em demostres el que senties per mi.

Doncs saps què? No tinc res més a dir-te. El que facis a partir d’ara és cosa teva. Si vols tornar a fer-ho, amb mi o alguna altra, prova-ho, però tot serà diferent. Segueix jugant a aquest joc, que a la pròxima guanyaré jo.

Tranquil, això no quedarà així.


Fiona

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Digitalitzades

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.