Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Criatures d'ultratomba d'Autors Diversos, pels Els cerimoniosos

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Ramonperis ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Criatures d'ultratomba d'Autors Diversos, realitzada per Els Cerimoniosos del centre El Quint durant el curs 2012-13.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hola Urfé:

Sóc Pierrina. Si estàs llegint aquesta carta és perquè l'he deixat en un lloc on sabia que anaves a buscar-la. Te tinc que contar moltes coses i no sé com vas a reaccionar.

Una nit, mentre que tots dormien, vaig vore a Gortxa a la finestra, estava molt pàl·lid i duia la boca plena de sang. Vaig espantar-me tant que vaig fer-me la dormida. Tard o prompte anava a morir, però, no podia morir sense que sàpigues que jo t'havia estimat des del primer dia. Que el que jo havia sentit per tu, mai abans ho havia sentit per ningú. Així que vaig escriure aquesta carta. Hi ha dues coses que volia dir-te. La primera, no sé si quan llegeixis això estaré viva; m'he anat a buscar la meua filla que està en mans de Gortxa. Has de saber que és un vampir. I la segona, que no em podia anar sense fer-te saber que estic enamorada de tu, des que et vaig veure entrar a la casa. Es probable que ja sigui tard, però vull que sàpigues que t'estime. Sé que tu vols molt a Sdenka, però almenys podria vore’t feliç encara que no siga amb mi. Ja que en aquest moment estic morta, espere que sigues feliç amb ella si encara és normal.

Et desitge el millor. Si estàs viu encara, que sigues feliç.

Un bes, Pierrina.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Criatures d'ultratomba d'Autors Diversos, pels Els cerimoniosos

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.