Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels Er Jadi

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Lbabot ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus vida oculta de sobre la senyoreta Fígols a l'obra Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, realitzada per Er Jadi del centre Col·legi SIL durant el curs 2015-16.


Aquesta invenció sobre la vida oculta de la senyoreta Fígols es situa abans dels fets narrats en el llibre.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

La Carlota Fígols va tenir una vida difícil, més aviat molt desgraciada. Quan tenia 10 anys, els seus pares van anar a París per un viatge de treball, però, desgraciadament, l'avió es va estabelllar per una avaria del motor.

La Carlota va anar a viure amb la seva àvia, la Maria, a Girona, on li va costar adaptar-se perquè no la deixava sortir amb els amics. La seva adolescència va ser complicada, va tenir molts enfrontaments amb la seva àvia, ja que la Carlota era una mica conflictiva perquè sortia molt de festa i no estudiava gens. Als 18 anys es va independitzar i va començar a treballar a una escola de Barcelona, es va integrar ràpidament perquè era una professora molt amable i també va fer bones amistats amb els altres professors.

Quan la Carlota tenia 38 anys, la seva àvia va morir de càncer i es va deprimir moltíssim. La seva depressió va arribar a un nivell tan profund que es va intentar suïcidar. Des d´aquest moment es va transformar en una professora amargada i desagradable.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels Er Jadi

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.