Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El diari vermell de la Carlota de l'autora Gemma Lienas i Massot, pels Els matolls

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Ramonoleana ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Flanagan a l'obra El diari vermell de la Carlota de l'autora Gemma Lienas i Massot, realitzada per Els matolls del centre OLEANA durant el curs 2015-16.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Estimat Flanagan:

T'escric per dir-te que estic en Amsterdam. Vaig anar de vacances i vaig quedar amb en Koert. Vam presentar als nostres pares i es van conèixer. Resulta que el pare d'en Koert i ma mare s'han enamorat. Quan Koert, el meu germà i jo vam anar un dia al cine, després, quan tornàrem, ens van dir que s'havien enamorat i que volien casar-se. Flanagan, l'amor és cec. Ma mare va deixar el seu antic nóvio pel pare d'en Koert. Així que ens quedarem ací a viure.

No estic molt contenta perquè no m'agrada que el meu padrastre siga el pare del meu nóvio. Sí, estic amb Koert. No pensava que m'anava a enamorar d'ell altra vegada, però com t'he dit abans, l'amor és cec, mai saps de qui et pots enamorar, però jo crec que d'en Koert. Tot va passar molt ràpid: Li vaig dir que anava a Amsterdam i va recollir-me a l'aeroport. Vam anar a la seua casa. Vaig portar els discos que utilizàrem la primera vegada tu i jo, t'en recordes? I li vaig dir que els posàrem. Li van agradar molt i una cosa va portar a l'altra i... són coses que passen. Ara estem junts.

No t'he preguntat, com estàs Flanagan? M'han dit que has tornat amb la Nines. M'alegre molt per vosaltres, pense que t'ho mereixes.

Ma mare i el pare d'en Koert es casaran dins d'un mes, vols vindre amb la Nines? Així quedem i pots conèixer millor a en Koert i jo a la Nines. Què et pareix? Jo crec que es una bona idea.

Espere que escrigues una altra carta contestant-me.

Gràcies Flanagan, per tots els dies que vam passar junts.

T'estima,

Carlota.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El diari vermell de la Carlota de l'autora Gemma Lienas i Massot, pels Els matolls

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.