Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El diari vermell de la Carlota de l'autora Gemma Lienas i Massot, pels Junuso

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Ramonoleana ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Octàvia a l'obra El diari vermell de la Carlota de l'autora Gemma Lienas i Massot, realitzada per Junuso del centre OLEANA durant el curs 2015-16.


És una carta enviada de Carlota a l'Octàvia i tracta d'un imprevist que ha tingut la Carlota amb en Flanagan i li demana ajuda, perquè està perduda.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

== Carta de Carlota a l’Octàvia ==

Estimada Octàvia:

Hui et parle perquè estic molt espantada. Ahir pel matí, vaig estar amb en Flanagan i vaig estar molt a gust amb ell. Vaig sentir coses que mai havia sentit per cap xic. Quan va començar a dir-me “et vull” i abraçar-me, em vaig sentir més a gust encara. Després de tot, vam començar a besar-nos amb lentitud i delicadesa, i a fer-nos carícies. Jo em sentía molt a gust i amb molta confiança, aleshores vam acabar en el llit. Al tema que volia arribar, que en el llit vam practicar relacions sexuals per primera vegada per als dos. De sobte, quan ell em va penetrar, vam recordar que no teníem preservatiu.

Ara estic molt espantada, per aquest imprevist i vull que m’ajudes, per favor. No puc dir-ho a cap amiga meua, ni cap familiar perquè em fa molta vergonya. En Flanagan no sap res, perquè ell creu que fa temps que he tingut la menstruació i jo no sé com contar-li-ho.

Hui en classe, hem comentat el tema de l’embaràs i ha augmentat molt en els últims anys el nombre d’embarassades menors de 18. També han comentat el tema dels anticonceptius i han dit que el preservatiu és el mètode més segur i que la píndola té alguns efectes secundaris, també la pots comprar encara que tingues 16 anys.

Tinc molta por de tot açò i per això necessite ajuda. No ho contes a ningú, per favor. Vull contar-li a en Flanagan la meua preocupació, però no el vull preocupar. Però fins que no estiga segura de si estic o no embarassada, no li vaig a dir res. Llavors només necessite ajuda i la teua opinió.

T’estime molt,

CARLOTA

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El diari vermell de la Carlota de l'autora Gemma Lienas i Massot, pels Junuso

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.