Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El diari vermell del Flanagan de l, pels Flanagan i companyia

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Ramonoleana ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Flanagan, Nines a l'obra El diari vermell del Flanagan de l'autor Andreu Martín i Jaume Ribera, realitzada per Flanagan i companyia del centre OLEANA durant el curs 2015-16.


Una carta de Flanagan dirigida a la Nines quan ella encara estava a Itàlia.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Benvolguda Nines,

Què tal per Itàlia? Tot bé? Per ací també bé. Et recordes? Hui és el nostre primer aniversari des que ens vam conéixer. Ens vam conéixer en el port del poble, jo estava en el barco de mon pare i tu estaves prenent el radiant sol i l'aire fresc marí. Et vaig veure i l'única cosa que vaig pensar va ser a conquistar els teus preciosos ulls, però bé, no estic ací per açò, t'he de dir una cosa que no t’agradarà; allà vaig.

Tu estaves a Itàlia i jo em sentia molt sol i estava necessitat d’amor i carícies. Un dia anava amb metro i vaig veure com un home robava la cartera a una xica. Em va donar molta pena la xiqueta i, clar, vaig defendre-la com bon home que sóc jo. Vaig recuperar la seua cartera, però, quan vaig entregar-li-la, la seua mirada penetrant i els ulls brillants van conquistar el meu cor. Era una xiqueta no molt alta, amb els seus cabells castanys i la seua mirada furtiva que em va conquistar en veure que anava d’acord amb la seua manera de ser.

Ho sent molt Nines, he conegut una altra persona que em fa molt feliç i té un gust sexual paregut al meu. Igual, quan tornes, al veure’t una altra vegada, m’enamore de tu. Igual la nostra relació pot tindre una altra oportunitat.

Ja sé que sóc un imbècil, però t'ho havia de dir perquè em corrompia per dins.

Atentament:

El Flanagan

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El diari vermell del Flanagan de l, pels Flanagan i companyia

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.