Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El gat negre i altres relats de l'autor Edgar Allan Poe, pels Terra alta FM

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe, realitzada per Terra alta FM del centre Terra Alta durant el curs 2017-18.


Trailer sobre Gat negre i altres relats de l'autor Edgar Allan Poe

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Conte el protagonista que va arribar a caball a la trista i melanconiosa mansió dels Usher, per a visitar a un antic amic de la adolescencia, Rodericck Usher,per la seva petició. Roderick patie una extranya enfermentat que li impedia surtir dels seus domínis.

La decoració de la casa era barroca i grotesca, Roderick Usher previa la seva mort i la de la seua germana. Lady Medeline, la cual estava enterrada en una cripta. Una nit Roderick no podia dormir per uns extranys sorolls, i va anar a la habitació del protagonista. El protagonista va contar una histròria de un cavaller que va matar a un drac . Roderick li va confesar de que feia nits que sentie coses que de repen contan la història i anant pensant, va pensar que Lady estaba viva, quan va entrar per la porta la morta, viva. A la seva marxa del protagonista le casa es derrumba per un remoli.


La sorpresa sempre està ven rebuda a la mansió d' Usher, pel fet terrorrific entre la vida i la mort.

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra
Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El gat negre i altres relats de l'autor Edgar Allan Poe, pels Terra alta FM

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.