Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El secret de la mare de J.L. Witterick., pels The simpsans

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus més buscat sobre Casmir a l'obra El secret de la mare de J.L. Witterick., realitzada per The simpsans del centre Músic Martín i Soler durant el curs 2016-17.


La història de la vida del Casmir des de que va ser un xiquet.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Quan tan sols tenia set anys ma mare va morir de una malaltia que cap metge va poder curar a temps. Vaig haver d'anar a viure amb el meu pare, el qual cada dia estava més estrany.

Moltes vegades se n'anava de casa i em deixava sol i després intentava compensar-ho amb regals. No entenia què era el que el tenia tan ocupat, el que feia que s'absentara tant a la meua vida. Al cap d'un temps vaig descobrir que estava casat amb una dona i tenien fills. Estava furiós, estava traint la meua mare i el poc de família que em quedava l'estava destruint. Al cap d'uns anys vaig anar a viure a Sokal, un poble de Polònia, per a dirigir una de les fàbriques del meu pare. Després vaig agafar experiència i vaig acabar sent el director de tota la empresa junt amb el meu pare. Allà a Polònia és quan vaig conèixer Freda, la meua assistent que m'ajudaria per tants anys. Tot va començar igual, després de l'arribada de una noia peciosa que intentava guanyar-se el seu primer lloc de treball. Entre totes les candidates ella va ser l'elegida. Ens enamoràrem i per això tenia tanta gelosia quan la va conèixer. Només estigurem un mes i mig enamorats, ja que finalment em vaig assabenta que em va ser infidel i que només m'estimava per conveniència; va ser graciós, ja que és el que li va passar al meu pare, el qual en aquestos moments ha caigut malalt. Perdó, però havia de sincerar-me i no podia fer-ho a la cara. Tinc un sentiment de culpabilitat que Freda t'haja posat les coses tan difícils. Per a la meua estimada Helena. Gràcies per tot.

Casmir

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El secret de la mare de J.L. Witterick., pels The simpsans

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.