Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Bojoslletres

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus carta a sobre Carlos a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Bojoslletres del centre durant el curs 2011-12.


En aquesta primera activitat, em decidit fer una carta al Tetxu de part d'en Carlos, on en Carlos escriu demanant-li perdó molt arrepentit i amb moltes ganes de solucionar les coses per complet. També explica com li va la vida desde que va marxar del poble i que vol tornar-hi, ja que han succeït coses desagradables. Esperem que us agradi.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Ei, sóc en Carlos...

Si no recordes no passa res, ha passat molt de temps des de l’últim dia que vaig acomiadar-me de tu a l'estació si no em recordes... com va tot per allà? Suposo que segueixes com sempre, cervesa cap aquí, cervesa cap allà, tiu com et va? Em vaig penedir molt per el que va passar al País Basc... Ara ja sóc a casa i estic sol, no tinc a ningú, només era per dir-te si algun dia d'aquests podria passar-me per allà, que os vull veure, i fer una borratxera d'aquelles com en el passat... Òndia, casi se m’oblida!... no et vaig respondre a la pregunta que em vas fer quan el tren va engegar, si, m'agraden i molt, sóc un gran fan... aquí a a Barcelona, d’aquí poc, faran un concert d’ells, vols venir? També pot venir la Ainoha, hi ha llits de sobres. També tinc un nou gos, es diu Ryder, ah, i el que no volia acceptar… un amic meu, en Xavier es va donar un cop contra la taula i es va quedar inconscient i ara esta en coma... no ho se si es recuperara, jo tinc l'esperança de què si, però cada dia que passa en tinc de noves esperances, era com un germà per mi… bé et baix deixen perquè no tinc temps...

Ah, i gràcies, esperaré la teva resposta amb il·lusió.

PD: ep! Que allò més important que m'ha passat en aquest temps no t'ho he explicat! Vaig conèixer a una noia, ja te la presentaré, també li agraden Led Zeppelin.

Gràcies paiu, adéu.

Altres activitats sobre la mateixa obra


... més resultats


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Bojoslletres

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.