Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Els lectors del temps

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus entrevista sobre Carlos a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Els lectors del temps del centre Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell Bosch durant el curs 2011-12.


Som el grup El temps de l'oblit i en aquesta activitat volem presentar una entrevista al Carlos. A través d'aquest treball, podrem coneixer més interiorment al personatge.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

1ª activitat

Bon dia, ens podríes dit el teu nom? I l’edat? - Sí, Carles i tinc divuit anys, apunt de fer els dinou Amb quin motiu vas acabar al país basc? - Vaig anar en busca del meu avi, bé no només per aquella raó, més ben dit amb un motiu prou important per a mi. Buscar al que va matar al meu difunt pare, realment vaig tenir mala sort en que el pare de Textu fos, l’assassí. Com és la teva relació amb en Tetxu després de tot? - Bé, parlem de tant en tant, no ens és molt agradable parlar del tema, però ho fem d’altres moltes coses, parlem de quedar per veure’ns, no se com reaccionarem els dos, confio en que bé. Ja fa un any gairebé. Em podries fer una petita descripció de tu mateix? - Bé, ara m’has posat en un petit compromís però bé, ho intentaré. Em considero un noi amable, carinyós, bastant tímid però amb un punt de sensible i comprensiu, els meus amics et dirien que sóc un bon noi, així que alguna cosa de bona n’he de tenir!

Ens podries descriure la situació per la qual vas passar? - Bueno com ja he comentat avans, vaig anar en busca del assessí del meu pare, que resultà ser el pare d’en Tetxu. I bé , l’unica cosa que em falta per explicar són tots els sentiments que vaig passar. Vaig passar moment plens d’odi, altres com al començament, no sabia com començar, per on buscar, que fer.... Finalment, només va ser posar-m’hi i

fer-ho. Ara mateix no sé com definir la situació, sincerament.

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Els lectors del temps