Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels SIAM98

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg SIAM98 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre Carlos a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per SIAM98 del centre Lestonnac l'Ensenyança durant el curs 2012-13.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Diari del Carlos

Avui he conegut un noi que es deia Tetxu, una mica tímid i amant de la música que a mi m’agrada i també fa la seva música pròpia amb el seu grup.

El vaig conèixer en un bar mentre em prenia una cervesa i vam començar a parlar i parlar fins que vam adonar-nos que els dos en sabíem molt l’un de l’altre i així vam acabar sent amics. A l’acabar el dia cada un va anar a casa seva.

Uns dies després em va presentar la seva nòvia, i tots dos vam anar al seu assaig. A l’arribar al lloc on assajaven van començar a tocar mentre nosaltres els escoltàvem i també parlàvem més o menys el mateix que dies enrere vam parlar amb el Tetxu. Dies després la nòvia del Tetxu va preguntar-me que si li passava alguna cosa a en Tetxu, perquè la seva actitud no era normal. Jo no en sabia res. En Tetxu i Jo ens vam trobar per parlar sobre el que havia passat aquells dies i em va invitar a un concert. El dia del concert va haver-hi una baralla perquè a la gent del públic no li agrada el seu estil de música. Dies després del concert la nòvia del Tetxu, Ainhoa em va vindre a buscar per preguntar-me sobre la relació d’amistat que tenia amb en Tetxu. En aquell moment jo no podia parlar. El dia següent jo i en Tetxu vam quedar per parlar.

Uns dies després en Tetxu li va demanar a la seva mare l’adreça de casa del seu pare, per així visitar-lo. Quan la va aconseguir ràpidament va cap allà on indicava l’adreça i quan va entrar a casa em va trobar a mi apuntant el seu pare amb una pistola, vam parar i li vaig explicar tot el que va passar uns anys enrere, i ho va entendre, no vaig matar el seu pare, però me’n vaig anar al lloc d’on vaig vindre i no ens vam veure més.

Altres activitats sobre la mateixa obra

... més resultats


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels SIAM98

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.